Portal Knights (UK/Arabic)

Hinta: 13.5 EURO

Tämä sivusto käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle paremman käyttökokemuksen. Selaamalla tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. View more
Cookies settings
Hyväksyy
Sekretess och cookiepolicy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

1. Yleistä

Tämä käytäntö koskee yksityisyyttä ja kuvaa miten TeknistäYlellisyys.fi sähköposti: dataskydd@TeknistäYlellisyys.fi kerää, paljastaa ja tallentaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tietosuojakäytäntöä sovelletaan, kun TeknistäYlellisyys.fi tarjoaa palveluita ja tuotteita, kuten esim. kun teet ostoksia kanssamme TeknistäYlellisyys.fi -sivustolla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, käy verkkosivuillamme tai luo TeknistäYlellisyyttä.fikonto. Tietosuojakäytännön mukaan haluamme, että voit tuntea olosi turvalliseksi lähettäessäsi henkilötietosi meille ja osoittaa, miten varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

2. Henkilötietojen hallinta

TeknistäYlellisyys.fi on vastuussa henkilötiedoista, jotta TeknistäYlellisyys.fi käsittelee henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. TeknistäYlellisyys.fi sähköposti: dataskydd@TeknistäYlellisyys.fi

3. Milloin käsittelemme henkilötietoja?

Kun vierailet verkkosivustollamme, teet ostoksia kanssamme, tilaat uutiskirjeen, luot TeknistäYlellisyyttä.fikonto tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme, meidän on kerättävä ja käsiteltävä henkilökohtaisia ​​tietojasi. Keräämme näitä tietoja voidaksemme tarjota odotettua palvelua ja toimintoja ja täyttääksemme osamme mm. ostosopimus.

4. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Tietosuojakäytäntömme tarkoittaa, että tallennamme ja käsittelemme mahdollisimman vähän tietojasi. Tämä tarkoittaa, että käytämme vain tietoja, jotka ovat välttämättömiä tilauksesi käsittelyyn ja yhteydenpitoon kanssasi. Henkilötiedot, joita keräämme sinulle asiakkaana, ovat seuraavat: Nimi Osoite (toimitus- ja laskutusosoite Sähköpostiosoite Puhelinnumero Asiakasnumero Ostohistoria IP -osoite ja tiedot verkkosivuston käytöstä Henkilötiedot, jotka annat ottaessasi yhteyttä TeknistäYlellisyys.fi -sivustoon, esim. asiakaspalvelun kautta tai Omat sivut -palvelun kautta Jotta voimme käsitellä tilauksesi täydellisesti, luovutamme tietosi kumppaneillemme, esim. PostNord ja Klarna. Keräämme myös osoitetietosi kolmansien osapuolten osoitteiden päivityspalveluista. Kun vierailet verkkosivustollamme, tallennamme seuraavat tiedot hallinnollisista ja teknisistä syistä: käytetyn selaimen tyyppi ja versio, vierailun päivämäärä ja kellonaika sekä IP -osoitteesi. Nämä tiedot anonymisoidaan ja niitä käytetään tilastoihimme ja jotta voimme parantaa internetiämme ja verkkopalveluitamme. Anonyymit tiedot on erotettu henkilökohtaisista tiedoistasi, tallennettu suojattuun järjestelmään, eikä niitä voida yhdistää tiettyyn henkilöön. Tämä tarkoittaa, että henkilökohtaiset tietosi ovat aina suojattuja.    

5. Henkilötietojen hallinnan kokoaminen

Tarkoitus: Hallitse tilausta, mukaan lukien ilmoitukset ja myöhempi tuki Esimerkkejä: Toimittaa, tarjota maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, käsitellä valituksia ja takuukysymyksiä, vastata kysymyksiin Oikeusperusta: Ostosopimuksen täyttäminen Kestoaika: 3 vuotta oston jälkeen Henkilötietojen tyyppi: Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero Tilaus Informaatio Toimitustiedot Maksutiedot Muut henkilökohtaiset tiedot, jotka annetaan, kun otat meihin yhteyttä Tarkoitus: Lakisääteisten vaatimusten noudattaminen Esimerkkejä: Takuusitoumukset, kuluttajalainsäädäntö, tuoteturvallisuus, kirjanpito Oikeusperusta: Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen Säilytysaika: Niin kauan kuin sovellettava laki vaatii, esim. 7 vuotta kirjanpitolain mukaan Henkilötietojen tyyppi: Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero Tilaus Informaatio Toimitustiedot Maksutiedot Tarkoitus: Tilin rekisteröinti ja hallinta Esimerkki: Myönnä lupa kirjautua "Omat sivut" -palveluun, anna käyttöoikeus tilaushistoriaan, säilytä osuvuus yhteystiedoissa, tarjoa tallennettuja suosikkeja Oikeusperusta: Ostosopimuksen täyttäminen Säilytysaika: Niin kauan kuin sinulla on TeknistäYlellisyyttä.fikonto Henkilötietojen tyyppi: Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero Tilaus Informaatio Toimitustiedot Verkkosivuston käyttö Muut henkilökohtaiset tiedot, jotka annetaan, kun otat meihin yhteyttä Tarkoitus: Tuotteiden ja palveluiden markkinointi Esimerkkejä: Lähetä asiaankuuluvia tarjouksia sähköpostilla tai tekstiviestillä vastaavista tuotteista ja palveluista, tarkastele tuotesuosituksia, suorita kampanjoita ja tapahtumia tietylle asiakassegmentille Oikeusperusta: osto- ja suostumussopimusten täyttäminen Kestoaika: 12 kuukautta oston jälkeen tai kunnes suostumus peruutetaan Henkilötietojen tyyppi: Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero Tilaus Informaatio Toimitustiedot Verkkosivuston käyttö Muut henkilökohtaiset tiedot, jotka annetaan, kun otat meihin yhteyttä Tarkoitus: Yhtiön palvelujen ja tuotteiden kehittäminen sekä asiakaskunnan analyysit yleensä Esimerkki: Käyttäjäkokemuksen analyysit, valikoiman analyysit Oikeusperusta: Oikeutettu etu Kestoaika: 3 vuotta oston jälkeen Henkilötietojen tyyppi: Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero Tilaus Informaatio Toimitustiedot Verkkosivuston käyttö Muut henkilökohtaiset tiedot, jotka annetaan, kun otat meihin yhteyttä Tarkoitus: Palvelun väärinkäytön estäminen ja rikollisuuden hillitseminen Esimerkki: Estä petokset ja estä laiton pääsy tileille Oikeusperusta: Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen alt. oikeutettu etu Kestoaika: Niin kauan kuin sovellettava laki vaatii Henkilötietojen tyyppi: Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero Tilaus Informaatio Toimitustiedot Maksutiedot

6. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

TeknistäYlellisyys.fi tallentaa henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarkoituksenmukaisesti perusteltua. Tämän kesto voi vaihdella henkilökohtaisten tietojen tyypin ja tarkoituksen mukaan. Katso lisätietoja kohdasta 7.

7. Miten henkilötiedot suojataan?

TeknistäYlellisyys.fi on toteuttanut kaikki tarvittavat turvatoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi ja voit tuntea olosi täysin turvalliseksi, kun annat meille henkilötietoja. Estämme luvattoman pääsyn, levittämisen ja muutoksen, esim. tallentamalla henkilökohtaisia ​​tietoja tietokantoihin, jotka on suojattu kulunvalvonnalla ja palomuurilla. Kun kommunikoit henkilötiedoistasi kumppaneille, sinulla on aina perustiedot henkilötietojen avustajasopimuksesta ja viestintä salataan.

8. Paljastetaanko henkilötiedot kenellekään?

    TeknistäYlellisyys.fi paljastaa henkilötietosi vain tarvittaville kumppaneille tai konserniyhtiöille, joilla on henkilötietojen avustajasopimukset. Esimerkkejä yhteistyökumppaneista ovat yritykset, jotka suorittavat palveluja TeknistäYlellisyys.fi: n puolesta mm. toimitus, maksu ja viestintä. Nämä kumppanit käsittelevät henkilötietojasi vain varmistaaksemme, että täytämme lakisääteisen velvoitteen mukaiset velvoitteemme, ostosopimuksen tai suostumuksen. TeknistäYlellisyys.fi voi myös paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, jos ne johtuvat lakisääteisistä tai sääntelyvaatimuksista, olipa kyse TeknistäYlellisyys.fi: n oikeudellisten etujen turvaamisesta tai petosten tai muiden turvallisuusongelmien havaitsemisesta tai estämisestä. Jos joku TeknistäYlellisyys.fi: n toimittajista tai yhteistyökumppaneista on EU: n / ETA: n ulkopuolella, TeknistäYlellisyys.fi voi siirtää henkilötietosi sinne. Jos henkilötietoja siirretään johonkin EU / ETA: n ulkopuoliseen maahan, TeknistäYlellisyys.fi ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojen siirtämiseksi EU / ETA -alueen ulkopuolelle laillisella tavalla. Lupa puuttuu henkilötietojesi myymiseen kolmansille osapuolille.

9. Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos haluat saada tietoa siitä, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja tallennamme sinusta, tai jos haluat korjata epätarkkuuksia tai poistaa nämä tiedot. Korjaamme, poistamme tai täydennämme pyynnöstäsi tai omasta aloitteestasi myös tiedot, jotka on todettu virheellisiksi tai puutteellisiksi. Sinulla on myös oikeus pyytää seuraavia asioita: Pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi: Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus pyytää otetta rekisteristäsi henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsitellyistä henkilötiedoista. Sinulla on oikeus saada kirjallinen ote TeknistäYlellisyys.fi -sivustolta kirjallisen allekirjoitetun hakemuksen kautta siitä, mitä henkilötietoja sinusta on rekisteröity, käsittelyn tarkoituksista ja kenelle vastaanottajalle tiedot on luovutettu tai luovutetaan. Sinulla on myös oikeus saada rekisteriote-tiedot siitä, mistä tiedot on hankittu, jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta, automaattisen päätöksenteon olemassaolo (mukaan lukien profilointi) ja ennustettu aika, jonka kuluessa tiedot on hankittu tallennetaan tai kriteereitä käytetään tämän ajanjakson määrittämiseen. Sinulla on myös oikeus saada tietoja muista oikeuksistasi, jotka on mainittu tässä osiossa rekisterioteessa. Henkilötietojesi korjaus: Korjaamme pyynnöstäsi virheelliset tai puutteelliset tiedot, joita käsittelemme sinusta mahdollisimman pian. Henkilötietojesi poistaminen: Pyynnöstäsi poistamme sinusta käsittelemämme henkilötiedot, jos niitä ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty. Jos henkilötietojesi käsittelyssä on lakisääteisiä vaatimuksia, lopetamme tietojen käsittelyn muihin tarkoituksiin kuin lainsäädännön noudattamiseen, kuten kirjanpito- ja verolainsäädäntöön. Henkilötietojesi käsittelyn rajoittaminen: Pyynnöstämme rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tiettyihin rajoitettuihin tarkoituksiin. Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen, mikä tarkoittaa, että tietyin edellytyksin sinulla on oikeus saada ja siirtää henkilötietojasi jäsennellyssä ja yleisessä muodossa toiselle henkilötietojen käsittelijälle. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jonka tarkoituksena on etujen tasapaino. Jos vastustamme tällaista käsittelyä, jatkamme henkilötietojen käsittelyä vain, jos käsittelyyn on perusteltuja syitä, jotka ylittävät etusi. Suoramarkkinointia käsiteltäessä sinulla on aina oikeus vastustaa käsittelyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dataskydd@TeknistäYlellisyys.fi. Kun olemme vastaanottaneet vastalauseesi, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tällaisiin markkinointitarkoituksiin. Kaikissa postituksissamme on myös aina mahdollista sanoa ei markkinoinnin jatkamiselle. Sinulla on myös oikeus tehdä valituksia henkilötietojesi käsittelystä Tietojen tarkastusvirastolle.

10. Evästeet

TeknistäYlellisyys.fi käyttää verkkosivustoilla evästeitä, lisätietoja löydät evästekäytännöstämme.

11. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Varaamme oikeuden muuttaa tietosuojailmoituksiamme, jos se on tarpeen uusi teknologia. Varmista, että sinulla on uusin versio. Jos muutamme tämän tietosuojaselosteen peruskohtia, annamme siitä tietoa verkkosivustollamme.

12. Yhteystiedot

Kaikki asianosaiset ja verkkosivustomme vierailijat ottavat meihin yhteyttä tietosuojaa koskeviin kysymyksiin seuraavassa osoitteessa: TeknistäYlellisyys.fi sähköposti: dataskydd@TeknistäYlellisyys.fi
Save settings
Cookies settings